fast-logo_jpg

FAST SPORTS NUTRITION on Suomen johtava urheiluravinteiden ja välipalatuotteiden tuotemerkki. Palvelemme tuotteidemme avulla kuntosaliharjoittelijoita, joukkue- ja kestävyysurheilijoita sekä painonhallinnasta kiinnostuneita kuluttajia. Brändi lupauksemme mukaisesti tarjoamme huippulaatuisia tuotteita järkevällä hinnalla.
Hartwall
Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä, joka tarjoaa laajan valikoiman virkistäviä juomia eri käyttötilanteisiin.

CMS:n asiakkialle on tarjolla valikoima sporttiseen elämäntapaan sopivia tuotteita. Esim. Novelle-vedet raikastavat ja pitävät huolta nestetasapainosta ja tieteellisesti kehitetty maailman tunnetuin ja tutkituin urheilujuoma Gatorade. Tankkaa ennen treeniä, ylläpitää treenin aikana ja korvaa treenin jälkeen menetettyjä elektrolyyttejä ja nesteitä.

CMS:n yhteistyökumppanina Hartwallin tuotteet tarjoavat treenihetkiin lisäarvoa laatua arvostaville asiakkaille.KULMA_ssp

Uusi Kulma markkinointiin

Kampanjatoimisto Kulma on jakelutie markkinointiin, menekinedistämiskampanjoihin sekä lisenssituotteiden suunnitteluun ja markkinointiin erikoistunut täyden palvelun toimisto, jolle myönnetty ISO 9001:2008 -laatusertifikaatti.

Tunnemme eri jakelukanavien, tuoteryhmien sekä segmenttien erityisvaatimukset. Kehitämme uusia, lisäarvoa tuovia, kampanjamekanismeja ja toteutustapoja asiakkaidemme sekä jakelukanavien vaatimusten ja toiveiden pohjalta. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat ja toimivat promootiot, kylkiäis- ja keräilykampanjat sekä kilpailut, arvonnat ja aktivoinnit. Tarjoamme myös kaikki kampanjoita tukevat materiaalit niin myyntipisteisiin kuin nettiinkin.

Kerro meille tavoitteesi,

me autamme niiden saavuttamisessa.


ipartners_liikemerkki_web

Ipartnersin timeline tuotteella saat kuntokeskukseesi lisää asiakkaita ja lisäät myyntiä vanhoille asiakkaille sekä pidennät asiakkuuden elinkaarta. Lisäksi Ipartnersin tutkimukset tuottavat faktatietoa kuntokeskuksesi kehittämisen tueksi.

gymstick

Gymstick on kotimainen kuntoiluvälinemerkki. Gymstickiltä löytyy laaja valikoima tuotteita kuntokeskusten tarpeisiin. Osaava asiakaspalvelu ja oma varasto takaavat sopivat tuotteet nopeasti asiakkaan käyttöön. Muita tuotemerkkejä ovat SKLZ, FightBack, WaterRower, Backjoy ja OartecSlider. Tutustu tuotteisiimme tarkemmin osoitteessa: www.gymstick.fi

Gymstick tarjoaa keskuksille myös omia koulutuksia ja ryhmäliikuntakonsepteja. Gymstick Muscle, Fitnessbag ja Powerslider -treenilautatunteihin voi tutustua www.liikuntapalvelut.com/ohjaajakoulutukset sivulla.

Enkora

Enkora Oy on suomalainen, vuonna 2006 perustettu, kassa-, kulunhallinta-, tila- ja resurssivaraus-, työajanhallinta- ja verkkokauppa järjestelmien toimittamiseen erikoistunut yritys. Toimituksemme koostuvat useimmiten asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja lähtökohtiin räätälöidyistä kokoonpanoista, sillä erikokoiset ja eri käyttötarkoituksiin liittyvät tilat tarvitsevat erityyppisiä asiakaspalvelun ratkaisuja. Enkora järjestelmä on mahdollista integroida joustavasti erilaisiin järjestelmiin, jotka mahdollisesti edellyttävät yhteensopivuutta.

Fysioline live well -logo rgb for web

Fysioline on terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijayritys, joka palvelee asiakkaitaan yli 20 vuoden kokemuksella. Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme koulutusta sekä liiketoimintaa tukevia palveluita. Tuotevalikoimamme kattaa alan arvostetuimmat kuntosalilaitteet (mm. gym80, Matrix, Tomahawk), liikuntavälineet ja –tarvikkeet, kuntoutusvälineet sekä tehokkaat farmaseuttiset tuotteet. Suunnittelemme, myymme ja huollamme kokonaisuudet, rahoitamme laiteinvestoinnit ja koulutamme asiantuntijoita.

Tuotevalikoimamme ja palveluidemme avulla asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, palvella omia asiakkaitaan paremmin ja kehittää yrityksen liiketoimintaa sekä palveluvalikoimaa entisestään. Haluamme kantaa vastuumme alan asiantuntevimpana edelläkävijänä. Siksi kehitämme myös omaa toimintaamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Eleiko_For Champions_CMYK

SET THE BAR HIGH, BE KIND AND DO MORE OF WHAT MAKES YOU STRONGER
Jo vuodesta 1957 on Eleiko ihastuttanut ja hämmästyttänyt voimailevaa ja kuntoilevaa maailmaa omilla, maailman parhailla, tuotteillaan. Tuhannet ja taas tuhannet urheilijat ympäri maailmaa sekä yli tuhat maailmanennätystä antavat hienon pohjan uskomattomalle tarinalle mille ei näy loppua.
Turvallisuus, laatu ja jatkuva kehitystyö varmistavat sen, että Eleiko on myös huomenna Numero 1. Eleikon osaaminen, historia, oma tuotanto sekä tuotekehitys tekevät Eleikosta laadukkaimman kumppanin vapaapainotuotteissa.
Eleikon pitkä historia ja osaaminen vapaapainotuotteiden valmistajana on laajentunut vuosien mittaan myös erilaisten koulutusten ja workshoppien järjestämiseen sekä muiden laadukkaiden brändien tuotteiden edustamiseen. Muita edustamiamme brändejä Suomessa ovat mm. Intenza, Thorax Trainer, Rephouse ja Atlantis.

amer_1

Amer Sports  – Globaali Urheilujättiläinen

Amer Sports tarjoaa teknisesti edistuksellisiä urheiluvälineitä, laitteita, jalkineita sekä asusteita. Yhtiön kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat mm. Precor, Suunto, Salomon, Wilson, Atomic, Arc´teryx ja Mavic.

Kuntokeskustoimialalle Suomessa Amer Sportsin valikoiman keskeisimmät tuotteet ovat Precorin laadukaat kuntosalilaitteet, Queenaxin tominnallisen treenin laitteet ja välineet, Assault Fitneksen HIIT-laitteet sekä Suunnon sykemittarit ja laitteet. Amerilta löytyvät myös kattavat huolto- ja varaosapalvelut, rahoitusratkaisut sekä suunnittelu- ja konsultointipalvelut kuntokeskuksille ja muille alan toimijoille kautta maan.

evogenom

Evogenom toteuttaa kotimaiset geenianalyysit  asiakkaan antaman yksinkertaisen sylkinäytteen avulla. Näytteen pohjalta asiakkaan koko perimä kyetään lukemaan, analysoimaan ja raportoimaan luotettavasti. Testi lukee yli 700 000 perimän datapistettä. Tuloksena on ennennäkemättömän laaja, mutta helposti ymmärrettävä suomenkielinen raportti asiakkaan synnynnäisistä perintötekijöistä. Tuotteet on suunnattu kaikille omasta terveydestä, liikunnasta, ravinnosta sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille.