fast-logo_jpg

FAST SPORTS NUTRITION on Suomen johtava urheiluravinteiden ja välipalatuotteiden tuotemerkki. Palvelemme tuotteidemme avulla kuntosaliharjoittelijoita, joukkue- ja kestävyysurheilijoita sekä painonhallinnasta kiinnostuneita kuluttajia. Brändi lupauksemme mukaisesti tarjoamme huippulaatuisia tuotteita järkevällä hinnalla.
Hartwall
Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä, joka tarjoaa laajan valikoiman virkistäviä juomia eri käyttötilanteisiin.

CMS:n asiakkialle on tarjolla valikoima sporttiseen elämäntapaan sopivia tuotteita. Esim. Novelle-vedet raikastavat ja pitävät huolta nestetasapainosta ja tieteellisesti kehitetty maailman tunnetuin ja tutkituin urheilujuoma Gatorade. Tankkaa ennen treeniä, ylläpitää treenin aikana ja korvaa treenin jälkeen menetettyjä elektrolyyttejä ja nesteitä.

CMS:n yhteistyökumppanina Hartwallin tuotteet tarjoavat treenihetkiin lisäarvoa laatua arvostaville asiakkaille.

Polar_logo_LORES
Kehon kuunteleminen on yksi asia, mutta sen ymmärtäminen onkin jo aivan eri juttu. Polar pyrkii opastamaan sinut treenauksen ytimeen. Tämä onnistuu yhdistämällä liikunnan, tekniikan ja fysiologian ammattilaisten osaaminen ja ammattitaito sekä asiakkaiden tarpeet tuotteiksi ja teknologiaksi, joka pystyy kuuntelemaan ja ymmärtämään sinun kehoasi. Ei siis ole yllätys, että olemme näyttäneet tietä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa aina vuodesta 1977.

Laajaa tuotevalikoimaa ja tuotetukea kehittäessä olemme ottaneet huomioon kaikentasoisten liikkujien tarpeet. Haluamme auttaa ammattiurheilijoita heidän suorituskykynsä parantamisessa. Avustamme myös kuntoliikkujia terveellisemmän elämäntavan omaksumisessa ja siitä nauttimisesta, samoin kuin erilaisissa kuntoutumis- ja painonhallintatavoitteissa. Lisäksi autamme liikunta-alan ammattilaisia menestykseen toiminnanohjausjärjestelmä sekä ryhmäliikunnan sykeharjoittelutuotteilla.

Meitä vie eteenpäin halumme olla paras siinä mitä teemme sekä kunnianhimoiset ja erittäin lahjakkaat ammattilaiset, jotka uskovat intohimoisesti siihen, mitä teemme tänään, kuten uskoimme jo yli 30 vuotta sitten. Menestyksemme on selkeästi nähtävissä. Tänään Polar valmistaa kaikki tuotteensa täysin omistamissaan tehtaissa. Polarin palveluksessa on 1200 ihmistä maailmanlaajuisesti, 26 tytäryhtiötä ympäri maailman sekä jakeluverkost, joka kattaa yli 35 000 jälleenmyyjää yli 80 eri maassa. Tämä on voima Polarin menestyksen takana.
KULMA_ssp

Uusi Kulma markkinointiin

Kampanjatoimisto Kulma on jakelutie markkinointiin, menekinedistämiskampanjoihin sekä lisenssituotteiden suunnitteluun ja markkinointiin erikoistunut täyden palvelun toimisto, jolle myönnetty ISO 9001:2008 -laatusertifikaatti.

Tunnemme eri jakelukanavien, tuoteryhmien sekä segmenttien erityisvaatimukset. Kehitämme uusia, lisäarvoa tuovia, kampanjamekanismeja ja toteutustapoja asiakkaidemme sekä jakelukanavien vaatimusten ja toiveiden pohjalta. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat ja toimivat promootiot, kylkiäis- ja keräilykampanjat sekä kilpailut, arvonnat ja aktivoinnit. Tarjoamme myös kaikki kampanjoita tukevat materiaalit niin myyntipisteisiin kuin nettiinkin.

Kerro meille tavoitteesi,

me autamme niiden saavuttamisessa.


ipartners_liikemerkki_web

Ipartnersin timeline tuotteella saat kuntokeskukseesi lisää asiakkaita ja lisäät myyntiä vanhoille asiakkaille sekä pidennät asiakkuuden elinkaarta. Lisäksi Ipartnersin tutkimukset tuottavat faktatietoa kuntokeskuksesi kehittämisen tueksi.

gymstickGymstick on kotimainen kuntoiluvälinemerkki. Gymstickiltä löytyy laaja valikoima tuotteita kuntokeskusten tarpeisiin. Osaava asiakaspalvelu ja oma varasto takaavat sopivat tuotteet nopeasti asiakkaan käyttöön. Muita tuotemerkkejä ovat SKLZ, FightBack, WaterRower, Backjoy ja OartecSlider. Tutustu tuotteisiimme tarkemmin osoitteessa: www.gymstick.fi

Gymstick tarjoaa keskuksille myös omia koulutuksia ja ryhmäliikuntakonsepteja. Gymstick Muscle, Fitnessbag ja Powerslider -treenilautatunteihin voi tutustua www.liikuntapalvelut.com/ohjaajakoulutukset sivulla.

Enkora

Enkora Oy on suomalainen, vuonna 2006 perustettu, kassa-, kulunhallinta-, tila- ja resurssivaraus-, työajanhallinta- ja verkkokauppa järjestelmien toimittamiseen erikoistunut yritys. Toimituksemme koostuvat useimmiten asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja lähtökohtiin räätälöidyistä kokoonpanoista, sillä erikokoiset ja eri käyttötarkoituksiin liittyvät tilat tarvitsevat erityyppisiä asiakaspalvelun ratkaisuja. Enkora järjestelmä on mahdollista integroida joustavasti erilaisiin järjestelmiin, jotka mahdollisesti edellyttävät yhteensopivuutta.

Fysioline live well -logo rgb for web

Fysioline on terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijayritys, joka palvelee asiakkaitaan yli 20 vuoden kokemuksella. Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme koulutusta sekä liiketoimintaa tukevia palveluita. Tuotevalikoimamme kattaa alan arvostetuimmat kuntosalilaitteet (mm. gym80, Matrix, Tomahawk), liikuntavälineet ja –tarvikkeet, kuntoutusvälineet sekä tehokkaat farmaseuttiset tuotteet. Suunnittelemme, myymme ja huollamme kokonaisuudet, rahoitamme laiteinvestoinnit ja koulutamme asiantuntijoita.

Tuotevalikoimamme ja palveluidemme avulla asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, palvella omia asiakkaitaan paremmin ja kehittää yrityksen liiketoimintaa sekä palveluvalikoimaa entisestään. Haluamme kantaa vastuumme alan asiantuntevimpana edelläkävijänä. Siksi kehitämme myös omaa toimintaamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Eleiko_For Champions_CMYK

SET THE BAR HIGH, BE KIND AND DO MORE OF WHAT MAKES YOU STRONGER
Jo vuodesta 1957 on Eleiko ihastuttanut ja hämmästyttänyt voimailevaa ja kuntoilevaa maailmaa omilla, maailman parhailla, tuotteillaan. Tuhannet ja taas tuhannet urheilijat ympäri maailmaa sekä yli tuhat maailmanennätystä antavat hienon pohjan uskomattomalle tarinalle mille ei näy loppua.
Turvallisuus, laatu ja jatkuva kehitystyö varmistavat sen, että Eleiko on myös huomenna Numero 1. Eleikon osaaminen, historia, oma tuotanto sekä tuotekehitys tekevät Eleikosta laadukkaimman kumppanin vapaapainotuotteissa.
Eleikon pitkä historia ja osaaminen vapaapainotuotteiden valmistajana on laajentunut vuosien mittaan myös erilaisten koulutusten ja workshoppien järjestämiseen sekä muiden laadukkaiden brändien tuotteiden edustamiseen. Muita edustamiamme brändejä Suomessa ovat mm. Intenza, Thorax Trainer, Rephouse ja Atlantis.
gymmusic_fin_logo

Gymmusic on kunto- ja liikuntakeskusten musiikkiratkaisuihin erikoistunut yritys. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista fitness-alan taustamusiikkitoimittajista. Lähes 500 kuntokeskusta käyttää palvelujamme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Pyrkimyksemme on kehittää sellaisia musiikkituotteita, joiden avulla kuntokeskukset voivat oikeasti parantaa asiakkaidensa tyytyväisyyttä ja innostaa heitä liikkumaan.

Uusin innovaatiomme on jäsenten ohjaama taustamusiikki kuntokeskuksessa. Uraauurtava ratkaisumme on musiikkituotteen lisäksi myös asiakaspalvelutuote: erottaudu kilpailijoistasi uusimalla teknologialla, joka ottaa oikeasti huomioon jäsentesi treenimusiikkimieltymykset.

presportsbleu

PRE SPORTS – UUSI AIKA

Pre Sports Oy keskittyy yksinomaan Precor tuotemerkin myyntiin ja markkinointiin vahvassa yhteistyössä Amer Sports Oy:n kanssa. Yhtiön pääfokus tulee olemaan asiakastyytyväisyydessä. Tämän vuoksi nykyisillä markkinoilla on tuotettava muutakin lisäarvoa kuin laitteilla. Precor laitteet, koulutukset, konsultoinnit, rahoitukset ja työntekijöiden vuosien kokemus ovat vain muutamia asioita joita on mainittava Pre Sports:ta puhuttaessa. Pre Sports on uusi alku Fitness liiketoiminnalle Suomessa.