16

Omaa ryhmäliikuntatuotetta

RyhmaliikunnanElementitA4[1]

RyhmaliikunnanElementitA42[1]

RyhmaliikunnanElementitA46[1]

RyhmaliikunnanElementitA43[1]

RyhmaliikunnanElementitA44[1]

RyhmaliikunnanElementitA45[1]

banderollit
CMS Ryhmäliikunta – vahvaksi yhdessä

Yhdistämällä ryhmäliikunta valtakunnallisesti on klubien asema maan kärjessä vahvistunut entisestään. CMS ryhmäliikunta tarjoaa 15 tuotetta klubien ja asiakkaiden käyttöön. Tuoteperheistä löytyy tunteja liikuntaharrastusta aloitteleville ja vaativillekin harrastajille. Ohjaajille tarjoamme säännöllistä koulutusta ja mahdollisuuden kehittyä. Lupaamme asiakkaillemme sopivasti hikeä, laatua, palvelua sekä ammattimaiset ohjaajat. Ryhmäliikunnassa sloganimme onkin: terveyttä, iloa ja hyvää oloa.

Elementit ja värit CMS ryhmäliikunnassa

Ryhmäliikuntamme on jaettu elementteihin, jotta omat tunnit ovat helpommin löydettävissä ja asiakkaiden kynnys kokeilla uutta olisi mahdollisimman matala.

Maa

Pohjan omalle terveydellesi luot CMS Maa – tuotteiden avulla. 30 minuutin perusjumpat ovat juuri sinua varten. Yhdistä tunnit sinulle sopivalla tavalla tai valitse vain yksi ja aloita terveellinen elämä.

Ilma

Pehmeät ja harmoniset lajit löydät ilma elementin alta. Tunneilla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutat mielen. Rauhoittumisen kautta pystyt keskittymään arjessa paremmin.

Vesi

Vesi elementin alta löytyy kaikki vesiliikunta. Vedessä liikkuminen on tehokkuutensa lisäksi myös erittäin nivelystävällistä.

Kivi

Oman kehosi kivijalkaa pääset kehittämään kivilajien parissa. Lihaskestävyyttä ja -voimaa saavutat osallistumalla harmaalla merkityille tunneille

Metsä

Soljuvaa liikettä ja aerobista liikuntaa on kuvassa metsäelementin alla. Lajeina mm. suosittu ikivihreä, Evergreen – jumppa.

Tuli

Tule haastamaan itsesi oranssilla merkittyjen tuntien pariin. Tämän elementin alta löydät itsellesi haastetta fyysisesti sekä kaikki vauhdikkaat erikoislajimme