Lasten liikunta

Tavoitteenamme on luoda lapsilähtöistä, monipuolista tavoitteellista liikuntaa ja tukea lapsen kasvua ja kehitystä niin liikunnan, tunneelämän kuin sosiaalisuudenkin aluella. Ilo ja onnistumiset ovat iso osa lastentuntejamme. Tuntien teemat tuovat monipuolisuutta ja virikkeitä lapsille ja nuorille.

Satuliikunta 3-4 v.

Tule mukaan liikkumaan erilaisten satujen parissa. Jokaisella tunnilla oma teemansa ja kauden aikana saamme myös oikeita satuhahmoja jumppaamme mukaan. Tämä jumpaa sopii niin tytöille kuin pojillekin.

Sirkusjumppa 4-5 v. ja 5-7 v.

Tässä hauskassa ja värikkäässä jumpassa pääset kokeilemaan erilaisia temppuja ja kehittämään motorisia taitoja leikin ohella erilaisia välineitä käyttäen. Tunti sopii vauhdikkaille tytöille ja pojille!

Nuorten liikunta

Haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden liikunnan harrastamiseen vapaa-ajallasi. Ryhmissä tapaat ystäviä liikunnan merkeissä. Kunnon kasvaessa saat arjesta enemmän irti ja jaksat paremmin. Otatko Sinä liikunnallisen haasteen vastaan ystäväsi kanssa?

Sportage 13-15 v.

Turvallista ja kannustavaa liikuntaa rennossa ilmapiirissä. Näissä ryhmissä on vaihtuvia lajeja, joista voit helposti löytää oman suosikkisi. Pääset tutustumaan tanssillisiinlajeihin, kehonhallintatunteihin ja paljon muuta. Vietä yksin tai kaverisi kanssa liikunnallinen iltapäivä sporttisessa meiningissä.

Sportage 16-17 v.

SportAge -ryhmät ovat ponnahduslauta säännölliseen liikunnan harrastamiseen. Voit tutustua tanssillisiinlajeihin, kehonhallintatunteihin ja lihaskuntotunteihin. Vietä yksin tai kaverisi kanssa sporttisessa meiningissä.