travelpasskortti2016

CMS-Travelpass

Travelpass -kortilla voit käyttää CMS- kuntoklubiketjun jäsensaleja ilman lisäveloitusta. Käytössäsi on satoja korkeatasoisia CMS-kuntoklubeja ympäri maailman. Kortilla voi vierailla muilla CMS klubeilla oman talousalueen ulkopuolella. Kortti on tarkoitettu matkailijoille satunnaiseen käyttöön. Muista pyytää kotiklubilta leima korttiin ennen matkalle lähtöä. Kortti on voimassa 30 pv leimauksesta. Huomaa, että Travelpass-kortilla ei ole mahdollista tehdä etukäteisvarauksia ryhmäliikuntatunneille eikä se oikeuta vierasklubin magneettikorttin.

CMS-klubin jäsenellä on oikeus hankkia CMS-travelpass kortti klubin vastaanotosta. Kortilla voi vierailla veloituksetta muilla CMS-klubeilla seuraavin ehdoin:

1. CMS Travelpass -kortti on tarkoitettu jäsenten satunnaisiin vierailuihin muiden paikkakuntien CMS-klubeilla Suomessa sekä muissa maissa. Saman talousalueen sisällä jäsenellä ei ole veloituksetonta vierailuoikeutta muilla CMS-klubeilla. Vierailuoikeutta koskevat rajoitukset selviävät kotiklubin vastaanotosta.

2. Lista kaikista CMS-klubeista löytyy internetistä osoitteesta: www.cms-travelpass.com Suomen klubien listan löydät tältä sivustolta.

3. Travellpass ohjelman piirissä olevien klubien määrä vaihtelee. On hyvä valita aina ennen matkalle lähtöä internetistä klubi, jossa haluaa vierailla.

4. CMS Travelpass -kortissa tulee olla voimassa oleva päivämääräleima. Leiman saa oman kotiklubin vastaanotosta. Kortilla voi vierailla muilla CMS-klubeilla 30 päivän ajan leimauksesta. Kortti on voimassa kalenterivuoden, minkä jälkeen se uusitaan.

5. Vierailijalla tulee olla mukanaan henkilöllisyystodistus.

6. Vierailijoita koskevat klubikohtaiset rajoitukset muun muassa ryhmäliikunnan varausoikeuksissa sekä mahdollisesti jossakin klubien palveluissa. Tällaisia palveluita voivat olla esimerkiksi sulkapallo, squash, solarium, hieronta, joihin käyttöoikeus on ainoastaan klubin omilla jäsenillä.

7. Vierasklubin jäsentapahtumat eivät ole vierailijoiden käytössä.

8. Travelpass-kortti on CMS:n jäsenilleen tarjoama lisäetu. CMS varaa itsellään oikeuden muuttaa travelpass -kortin käyttöominaisuuksia. Käyttöominaisuuksien muutos ei ole jäsenyyden irtisanomisen peruste.