Uusia CMS -klubeja Helsingin Lauttasaareen!

Uusia CMS -klubeja Helsingin Lauttasaareen!

Lauttasaaren Liikuntakeskus – liikunnan iloa koko perheelle jo yli 25 vuotta Lauttasaaressa!

Lauttasaaren Liikuntakeskus on aloittanut toimintansa jo vuonna 1988. Liikuntakeskus tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita koko perheelle vauvasta vaariin. Liikuntakeskus on saanut epävirallisen nimityksen maailman parhaasta kuntokeskusfiiliksestä! Meiltä löydät laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, monipuolisen kuntosalin sekä ammattitaitoisen henkilökunnan joka auttaa sinua saamaan treeneistäsi kaiken irti.  Monipuolisen kuntokeskuksen slogan on: ”Koko saari kuntoon!”. Omistaja Keijo Mikkonen toivottaa kaikki tutustumaan liikuntakeskuksen upeisiin ja monipuolisiin palveluihin.

www.lauttasaarenliikuntakeskus.fi

 

Lauttasaaren Lady

Lady on Lauttasaaressa sijaitseva naisten oma hyvänolon liikuntakeskus. Lady on juuri uudistunut upea ja monipuolinen keskus naisille, palvelumme ovat suunniteltu naisten tarpeet huomioiden. Keskuksessamme on valoisa ryhmäliikuntasali, kuntosali, tunnelmallinen hot-joogastudio, spinning-Sali ja tatami. Haluamme tarjota hyvää oloa ja liikunnan iloa jokaiselle naiselle. Tule kokemaan raikkaat ja viihtyisät tilat sekä lämmin tunnelma. Tervetuloa tutustumaan tiloihin ja palveluihimme veloituksetta.

www.lauttasaarenlady.fi

 

VETO CrossTraining-keskus

VETO CrossTraining-keskus on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva harjoittelukeskus, josta  löydät monipuolisen vapaaharjoittelutilan, kuntosalin sekä tatamin. Vetosailla uskotaan huippuvalmennukseen sekä harjoitellaan myös omatoimisesti. Jokainen voi harjoitella Vetosalilla omalla taitotasollaan tehokkaasti ja turvallisesti.
Suosimme monipuolista harjoittelua, joka kehittää liikkuvuutta, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, nopeutta ja kehonhallintaa.
Vetosalin valmennetut päälajit ovat CrossTraining, kehonpainoharjoittelu, karate sekä kunto- ja potkunyrkkeily. Tervetuloa hikoilemaan!

www.vetosali.fi