fast-logo_jpg

FAST SPORTS NUTRITION on Suomen johtava urheiluravinteiden ja välipalatuotteiden tuotemerkki. Palvelemme tuotteidemme avulla kuntosaliharjoittelijoita, joukkue- ja kestävyysurheilijoita sekä painonhallinnasta kiinnostuneita kuluttajia. Brändi lupauksemme mukaisesti tarjoamme huippulaatuisia tuotteita järkevällä hinnalla.
Hartwall
Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä, joka tarjoaa laajan valikoiman virkistäviä juomia eri käyttötilanteisiin.

CMS:n asiakkialle on tarjolla valikoima sporttiseen elämäntapaan sopivia tuotteita. Esim. Novelle-vedet raikastavat ja pitävät huolta nestetasapainosta ja tieteellisesti kehitetty maailman tunnetuin ja tutkituin urheilujuoma Gatorade. Tankkaa ennen treeniä, ylläpitää treenin aikana ja korvaa treenin jälkeen menetettyjä elektrolyyttejä ja nesteitä.

CMS:n yhteistyökumppanina Hartwallin tuotteet tarjoavat treenihetkiin lisäarvoa laatua arvostaville asiakkaille.

ipartners_liikemerkki_web

Ipartnersin timeline tuotteella saat kuntokeskukseesi lisää asiakkaita ja lisäät myyntiä vanhoille asiakkaille sekä pidennät asiakkuuden elinkaarta. Lisäksi Ipartnersin tutkimukset tuottavat faktatietoa kuntokeskuksesi kehittämisen tueksi.

Eleiko_For Champions_CMYK

SET THE BAR HIGH, BE KIND AND DO MORE OF WHAT MAKES YOU STRONGER
Jo vuodesta 1957 on Eleiko ihastuttanut ja hämmästyttänyt voimailevaa ja kuntoilevaa maailmaa omilla, maailman parhailla, tuotteillaan. Tuhannet ja taas tuhannet urheilijat ympäri maailmaa sekä yli tuhat maailmanennätystä antavat hienon pohjan uskomattomalle tarinalle mille ei näy loppua.
Turvallisuus, laatu ja jatkuva kehitystyö varmistavat sen, että Eleiko on myös huomenna Numero 1. Eleikon osaaminen, historia, oma tuotanto sekä tuotekehitys tekevät Eleikosta laadukkaimman kumppanin vapaapainotuotteissa.
Eleikon pitkä historia ja osaaminen vapaapainotuotteiden valmistajana on laajentunut vuosien mittaan myös erilaisten koulutusten ja workshoppien järjestämiseen sekä muiden laadukkaiden brändien tuotteiden edustamiseen. Muita edustamiamme brändejä Suomessa ovat mm. Intenza, Thorax Trainer, Rephouse ja Atlantis.

amer_1

Amer Sports  – Globaali Urheilujättiläinen

Amer Sports tarjoaa teknisesti edistuksellisiä urheiluvälineitä, laitteita, jalkineita sekä asusteita. Yhtiön kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat mm. Precor, Suunto, Salomon, Wilson, Atomic, Arc´teryx ja Mavic.

Kuntokeskustoimialalle Suomessa Amer Sportsin valikoiman keskeisimmät tuotteet ovat Precorin laadukaat kuntosalilaitteet, Queenaxin tominnallisen treenin laitteet ja välineet, Assault Fitneksen HIIT-laitteet sekä Suunnon sykemittarit ja laitteet. Amerilta löytyvät myös kattavat huolto- ja varaosapalvelut, rahoitusratkaisut sekä suunnittelu- ja konsultointipalvelut kuntokeskuksille ja muille alan toimijoille kautta maan.